Verlengde schooldag activiteiten

Ook dit jaar hebben wij een uitgebreid en gevarieerd cursusaanbod samengesteld voor uw leerlingen. Naast de succesvolle cursussen als Wizzkids, Sieraden maken en Let’s dance! is het aanbod uitgebreid met diverse cursussen zoals Cool Fashion Kids, Geluk in de klas en TKD Tigers voor de allerjongsten.

  • Bekijkt u hier ons aanbod voor 2016 en hier ons aanbod voor 2017 - 2020.

Talenten ontwikkelen

Graag willen wij een bijdrage leveren aan een uitdagend en verrassend programma dat de talenten van uw leerlingen stimuleert en activeert. Al vele jaren levert de goede samenwerking tussen welzijn en school een bundeling van expertise op ten gunste van het kind en zijn of haar ontwikkeling.

Aanbod op maat

Ook dit jaar staat ons VSD-team weer klaar om met gedrevenheid en vakkennis u bij te staan!

De inkoop van cursussen loopt voor het eerst dit jaar via de VSD-frontoffice om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Vanuit hier wordt uw aanvraag behandeld. Eén van onze vertrouwde contactpersonen neemt binnen 5 werkdagen telefonisch of via e-mail contact met u op, waarna de gemaakte afspraken schriftelijk worden bevestigd.

Zit in ons uitgebreide aanbod net niet die cursus die u zoekt? Wilt u een ander aantal lessen? Meer of minder leerlingen? Neemt u vooral contact met ons op, zodat wij u een passend aanbod kunnen doen.

Stel hier direct uw vraag met vermelding van uw naam, school, telefoonnummer en e-mailadres.

Openingstijden Live Chat

Maandag 13.00 - 15.00 en 19.00 - 21.00 uur
Dinsdag 13.00 - 15.00 en 19.00 - 21.00 uur
Woensdag 13.00 - 15.00 uur
Donderdag 13.00 - 15.00 uur


Chat voor jongeren klik hier