Verkiezing vrijwilliger van het jaar

Vrijwilligers zijn de onzichtbare helden van onze samenleving. Vaak op de achtergrond, zetten zij zich belangeloos in voor anderen. Gemeente Den Haag is daarom, in samenwerking met PEP en hotel Ibis Den Haag City Center, op zoek gegaan naar deze verborgen Haagse Helden.

Haagse vrijwilligersorganisaties konden afgelopen maand hun beste vrijwilliger nomineren voor de titel ‘Haagse Held van het jaar’. Met gepaste trots kunnen wij melden dat 'onze' Svanhild, werkzaam bij de speel-o-theek Leidschenveen, door is naar de laatste ronde!

Stem op Svanhild en win!

Het publiek bepaalt uiteindelijk welke vrijwilliger met de titel ‘Haagse Held van het Jaar’ naar huis gaat. Daarom vragen we iedereen om via de online stemmodule te stemmen op Svanhild. U steunt hiermee niet alleen Svanhild maar maakt ook kans op twee overnachtingen in een Ibis hotel naar keuze (Amsterdam, Utrecht, Brussel, Antwerpen, Brugge of Luxemburg-stad), inclusief een plek op de gastenlijst van het Haagse Helden gala! Stemmen kan tot 3 december.

Verkiezing

Een deskundige jury koos uit alle aanmeldingen vijftien vrijwilligers uit vijf verschillende categorieën : 1. sport, 2. cultuur, 3. zorg en welzijn 4. onderwijs en jeugd, 5. buurt & omgeving. De winnaars worden tijdens het Haagse Helden Gala, op 10 december in hotel IBIS Den Haag City Center, bekend gemaakt.

Een ware Haagse Held

Onze Svanhild is een onmisbare vrijwilliger in speel-o-theek het Speelwijzertje in Leidschenveen. Altijd vrolijk, vriendelijk en energiek en nooit te beroerd om de handen uit de mouwen te steken. Helpt u ons om Svanhild in de spotlight te zetten? Zij heeft het verdiend!

Openingstijden Live Chat

Maandag 13.00 - 15.00 en 19.00 - 21.00 uur
Dinsdag 13.00 - 15.00 en 19.00 - 21.00 uur
Woensdag 13.00 - 15.00 uur
Donderdag 13.00 - 15.00 uur


Chat voor jongeren klik hier