Stem op onze vrijwilliger Peer van der Woude

Met zijn tomeloze enthousiasme krijgt Peer van der Woude heel Leidschenveen en Ypenburg aan het schilderen. Laat hij talent tot bloei komen tijdens wijkfestivals Expo-Quiltura en de Seniorendag. En zorgt hij ervoor dat het wijkcentrum Leidschenveen er fleurig bij zit. Wie tekent voor zijn overwinning?

Tientallen organisaties uit Den Haag hebben hun favoriete vrijwilliger opgegeven voor de verkiezing van ‘Haagse Held van het Jaar’. Een deskundige jury koos uit de bijna 150 aanmeldingen, drie vrijwilligers per categorie voor een plek in de spotlight (Buurt & Omgeving, Cultuur, Onderwijs en Jeugd, Sport, Zorg en Welzijn). In totaal zijn er dus 15 vrijwilligers genomineerd die meedingen naar de titel ‘Haagse Held van het Jaar’.

Op 7 december worden vijf vrijwilligers uitgeroepen tot Haagse Held 2016. Wie dat zijn, dat bepaal jij!

Je kunt maximaal 1 keer je stem uit brengen op één van de 15 genomineerden. Hierna ontvang je een bevestigingsmail. Pas als je de link in deze mail geactiveerd hebt, telt je stem mee. En dan maak je kans op één van de twee prijzen die we verloten onder de stemmers: twee gastenlijstplekken voor het Gala én een hotelovernachting voor twee personen bij een Ibis Hotel naar keuze in de Benelux. Inclusief ontbijt en een gevulde koffer.

Dus stem je favoriete vrijwilliger naar de titel!
https://www.denhaagdoet.nl/stem-op-jouw-haagse-held

Openingstijden Live Chat

Maandag 13.00 - 15.00 en 19.00 - 21.00 uur
Dinsdag 13.00 - 15.00 en 19.00 - 21.00 uur
Woensdag 13.00 - 15.00 uur
Donderdag 13.00 - 15.00 uur


Chat voor jongeren klik hier