Onze medewerker genomineerd voor Sociaal Werker van het Jaar 2018

Onze jeugdwerker Shailesh Ramnath is samen met twee sociaal werkers van andere organisaties genomineerd voor de verkiezing Sociaal Werker van het Jaar 2018. Wij zijn erg trots op hem.

Uit 27 kandidaten koos de jury drie sociaal werkers waaronder Shailesh. Hij draait activiteiten in het centrum en geeft participatielessen en weerbaarheidscursussen op scholen, organiseert wijkevenementen met ander partners in de wijk, begeleidt de jeugdraad en staat altijd klaar voor collega's. Het project ‘12min-of-meer’ heeft Shailesh ontworpen in samenwerking met de partners in de wijk en daar wordt regionaal en landelijk over gesproken.'

De jury draagt Shailesh Ramnath voor vanwege zijn belangrijke rol in de buurt in Loosduinen in Den Haag. Door kinderen serieus te nemen, hen een rol te geven, ook weer naar jongere kinderen en anderen, en hen weerbaar te maken gebeurt er precies waar het sociaal werk voor is: ondersteunen en versterken. De overlast is verminderd en de wijk en de kinderen krijgen een nieuwe toekomst. Doordat Shailesh ook steeds ruimte maakt anderen hierover te vertellen draagt dit enorm bij aan zijn profiel maar vooral ook als voorbeeld voor andere sociaal werkers en samenwerkingspartners. Daarom nomineert de jury hem voor de titel van Sociaal Werker van het Jaar 2018.

De jury, met vertegenwoordigers van Sociaal Werk Nederland, FNV Zorg & Welzijn, CNV Zorg & Welzijn, BPSW, het Hbo-onderwijs en natuurlijk met de huidige Sociaal Werker van het Jaar, Mariska Overgaag, heeft de selectie gemaakt. De genomineerden dragen met hun innovatie, passie, inventiviteit en professionaliteit van al de voorgedragen sociaal werkers het vak en de branche het meeste uit. Ze zijn het gezicht van het belang van het versterken van de sociale basis in alle facetten. De jury, het brede publiek en de deelnemers op de Dag van de Sociaal Werker op 14 maart a.s. kiezen wie de opvolger of opvolgster wordt van Mariska Overgaag, de Sociaal Werker van het Jaar 2017.

Openingstijden Live Chat

Maandag 13.00 - 15.00 en 19.00 - 21.00 uur
Dinsdag 13.00 - 15.00 en 19.00 - 21.00 uur
Woensdag 13.00 - 15.00 uur
Donderdag 13.00 - 15.00 uur


Chat voor jongeren klik hier