Jeugd in beweging

Loosduinen Leeft, maar dat wist u natuurlijk al! Op 2 juli ‘s middags manifesteert zich dat op het terrein van sv Houtwijk (L. van Vuurdestraat 16, 2552 JG Den Haag). Een groot sportevenement voor en door de jeugd. Het idee voor zo’n activiteit kwam van onze wijkagenten Martin Taal en Ruben van den Driest die vervolgens de uitvoering in handen legden van o.a. de Bokkefortjeugd. Participanten zijn verder sv Houtwijk, het stadsdeel Loosduinen, Streetsport, GGD en VÓÓR Welzijn.
De naam van het evenement is nog even geheim. Jeugd en jongeren hebben voorstellen gedaan waarover een kritische jury zich nu gaat buigen.

Beloning

Volgens onze gewaardeerde wijkagenten verdient de Houtwijkse jeugd een beloning voor hun positieve inzet in onze wijk. Dit evenement is die beloning. Het is weliswaar een activiteit voor en door de jeugd maar ouders, grootouders en vrienden zijn van harte welkom. En dat geldt ook voor andere bewoners van Houtwijk en omgeving.

Wat gebeurt er?

Allerlei sportieve activiteiten staan op het programma. Zoals een klimwand, een stormbaan, een survivalparcours, een luchtkussen, een trampoline en vanzelfsprekend een voetbaltoernooi voor verschillende leeftijdscategorieën. Voor de deelnemers is er voorafgaande een gezonde lunch. En in de loop van de middag is er nog een grote verrassing.
Het programma loopt van 11:00 uur tot 17:00 uur. Tussen elf en één is naast andere activiteiten het voetbaltoernooi van kinderen van 8 t/m 12 jaar. De jeugd van 13 t/m 18 jaar kan van 14:00 tot 16:00 uur de voetbal laten rollen.

Aanmelding

Aanmelding is niet nodig behalve voor deelname aan het voetbaltoernooi. Gevoetbald wordt er in teams van 6 tegen 6. Aanmelding per team kan per mail bij de jeugdwerkers Shailesh Ramnath (S.Ramnath@voorwelzijn.nl) en Mounir El Omari (M.elOmari@voorwelzijn.nl). Zet in de mail namen en leeftijden van de teamleden en per teamlid of het een jongen of een meisje is. Gemengde teams mogen.

Openingstijden Live Chat

Maandag 13.00 - 15.00 en 19.00 - 21.00 uur
Dinsdag 13.00 - 15.00 en 19.00 - 21.00 uur
Woensdag 13.00 - 15.00 uur
Donderdag 13.00 - 15.00 uur


Chat voor jongeren klik hier