Haagse Matthew (9) verrast jeugdwerker met VakantiepasTaart

De 9-jarige Matthew Brabander uit groep 6 van basisschool het Lichtbaken is de winnaar van de heldenactie van de VakantiePas. Hij mocht met een professionele bakker een taart maken voor zijn held jeugdwerker Barry van Straten. In wijkcentrum De Geest werd Barry verrast met de zelfgemaakte taart van Matthew.

Verrassing

Wie zijn held is? Daarover hoeft Matthew niet lang na te denken: “Barry is mijn held omdat hij altijd superveel leuke activiteiten organiseert voor alle kinderen in de buurt.” De jeugdwerker bij VÓÓR Welzijn wil met de activiteiten kinderen ook in contact brengen met gehandicapten en ouderen. “De bingo in het verzorgingstehuis vond ik één van de leukste activiteiten”, vertelt Matthew. Voor Barry was de taart een complete verrassing: "Ik ben gewend om vooral te geven, dus het is superleuk als je een keer iets terugkrijgt!”

Winactie

Het thema van de De VakantiePas is dit jaar 'échte Helden'. Bij de winactie konden de VakantiePassers hun persoonlijke held nomineren. De hoofdprijs? Een taart maken bij Perfect Pastry en zelf afleveren bij jouw held. Bofkont Matthew had daarmee een bijzondere middag. "Ik denk dat ik dit maar één keer in mijn leven meemaak", aldus de jongen. 

VakantiePas

De VakantiePas is hét paspoort voor kinderen vol vakantieactiviteiten met korting en wordt jaarlijks vlak voor de zomervakantie uitgedeeld op alle Haagse basisscholen. In alle andere schoolvakanties is er de VakantiepasClub waarmee kinderen via een nieuwsbrief ook korting krijgen op toffe activiteiten. Aanmelden kan gratis op www.vakantiepas.nl.

Openingstijden Live Chat

Maandag 13.00 - 15.00 en 19.00 - 21.00 uur
Dinsdag 13.00 - 15.00 en 19.00 - 21.00 uur
Woensdag 13.00 - 15.00 uur
Donderdag 13.00 - 15.00 uur


Chat voor jongeren klik hier