'Onze’ vrijwilliger uitgeroepen tot Haagse Held 2016

Peer van der Woude krijgt de meeste stemmen van Hagenaars

Op woensdag 7 december is onze vrijwilliger Peer van der Woude uitgeroepen tot Haagse Held in de categorie Buurt & Omgeving! Met als prijs: een bijzonder beeldje, ontworpen door Zinderin Kunst, een weekendje weg in een ibis hotel naar keuze in de Benelux en natuurlijk de eeuwige roem. De Haagse Helden verkiezing vestigt de aandacht op vrijwilligers als de onzichtbare helden van onze samenleving. Het is belangrijk dat deze helden de erkenning krijgen die ze verdienen. Gemeente Den Haag, PEP Den Haag en ibis hotel Den Haag City Centre organiseerden daarom voor de tweede keer de ‘Haagse Helden verkiezing’.

Vrijwilligersorganisaties konden hun beste vrijwilliger opgeven voor de verkiezing. Uit ruim 150 inzendingen werden door een jury 15 vrijwilligers genomineerd. Er werd felle campagne gevoerd. Ruim 3000 Hagenaars brachten hun stem uit op hun favoriete vrijwilliger. Op woensdag 7 december , tijdens een feestelijk en exclusief Award Gala, werden de vijf Haagse Helden van het jaar 2016 bekend, elk in een eigen categorie. Er waren 5 categorieën: Buurt & Omgeving, Cultuur, Onderwijs & Jeugd, Sport en Zorg & Welzijn.
In de categorie Buurt & Omgeving won onze vrijwilliger Peer van der Woude. Met zijn tomeloze enthousiasme krijgt Peer heel Leidschenveen en Ypenburg aan het schilderen. Laat hij talent tot bloei komen tijdens wijkfestivals Expo-Quiltura en de Seniorendag. En zorgt hij ervoor dat het wijkcentrum Leidschenveen er fleurig bij zit.

Openingstijden Live Chat

Maandag 13.00 - 15.00 en 19.00 - 21.00 uur
Dinsdag 13.00 - 15.00 en 19.00 - 21.00 uur
Woensdag 13.00 - 15.00 uur
Donderdag 13.00 - 15.00 uur


Chat voor jongeren klik hier