“Zorg, opvang en welzijn in de wijk”
Leidschenveen

Jongeren

Het jeugdwerk van VÓÓR Welzijn is actief in Loosduinen, Segbroek, Haagse Hout, Leidschenveen en Ypenburg. Het jeugdwerk werkt met jeugd van 8-23 jaar. Jeugdwerkers werken wijkgericht en zijn daarom actief in diverse wijkvoorzieningen (zoals bijv. scholen en sportverenigingen) en op straat. Daarnaast zijn zij werkzaam in de accommodaties van VÓÓR Welzijn.

Bij het jeugdwerk staan jouw behoefte en vraag centraal.

Heb je een idee? Wil je een activiteit organiseren?

Een jeugdwerker in jouw wijk kan je hierbij helpen. Ga aan slag met je vrienden en organiseer zelf wat er volgens jou mist in je buurt.
Het jeugdwerk is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers en stagiaires. Denk je dat je iets te bieden hebt op het gebied van activiteiten voor de jeugd of voor je buurt dan willen we graag met je in gesprek.

Zit je in de knel? Zie je het even niet meer zitten?

Soms lukt het even niet meer, je ziet het gewoon niet meer zitten! School, vrienden, thuis, geld. Je weet niet meer waar je het zoeken moet, je piekert en komt er niet uit.
Dan kun je terecht bij één van de jeugdwerkers. Zij luisteren naar je en je kunt, als je dat wilt, advies krijgen.

Jongerencentrum Ut Plekkie

Zoetermeerse Rijweg 893

Wil je meer informatie?

Dat kan bij de jongerenwerkers of wijkteammamanager Henk van Soelen, h.vansoelen@voorwelzijn.nl / 06 8168 8716 en wijkteammanager Debbie Post, d.post@voorwelzijn.nl / 06 8168 8714.